+36 30 485 32 51 fulop@akacia.eu

Most légy őszinte magadhoz: Mennyire könnyű ragyogóan mosolyognod, ha ápoltak a fogaid? Ennek titka a rendszerességben rejlik. Ha odafigyelsz a szájhigiénédre, akkor a jó érzésen túl csökkentheted a fogorvosnál töltött időt és gondtalanul mosolyoghatsz az egész világra. Amire szükséged van:

  • Válassz megfelelő fogkefét! Rendszeresen – legalább 3 havonta vagy minden megbetegedés után – cseréld le!
  • Naponta legalább kétszer moss fogat 2 percig!
  • Tisztítsd meg a fogak közti területeket is! Használj fogköztisztító kefét, fogselymet vagy szájzuhanyt!
  • A hátsó fogakról se feledkezz meg!
  • Tisztítás közben ne hagyjd ki a nyelved, melyet baktériumok és szennyeződések is borítanak!

Különösen fontos, hogy megfelelő fogkrémet válassz. Próbáld ki a Dentacann-t, mely 100% -ban természetes kender kivonatot és aktív szenet tartalmaz, és még nyomokban sem tartalmaz fluoridot! Ehelyett fogzománcot erősítő Kalident természetes ásványi anyagot tartalmaz, valamint dentint, amely a fog legnagyobb részét képezi. Az olyan természetes összetevőknek köszönhetően, mint a kókuszolaj, szegfűszeg, menta és a narancs illóolaja, tökéletesen simává és tisztává varázsolja a fogaidat. Ugyanakkor megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását és eltávolítja a lepedéket. Ez a fogkrém finom, szulfátmentes felületaktív anyagokat és természetes csiszolóanyagokat tartalmaz, amelyek kíméletesen gondoskodnak a fogaid tisztaságáról. A Dentacann a gyógynövények antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatását használja, amelyek kombinációja fokozza a krém hatását.

A még tökéletesebb frissesség eléréséhez használj szájvizet is! Nyilvánvalóan az Orcann 100% -ban természetes kender tartalmú koncentrált szájvízünket ajánljuk, amelyből akár 3 liter szájvizet is készíthetsz. A szájvíz ideális a napi szájápoláshoz és kiegészíti a rendszeres fogápolást. A megfelelő étrend is nagyban befolyásolja fogaid állapotát. Szomjadot elsősorban vízzel oltsad, és korlátozd az ételek túlzott cukrozását. Ne feledkezz meg a rendszeres fogorvosi vizsgálatokról, és időnként egy foghigiénikus szolgáltatásait is igénybe veheted.

TIPP: A fehérebb fogak elérésének érdekében célszerű megfontolni a fekete kávé, bor és a fekete tea fogyasztásának korlátozását is. Nagy mennyiségű tannint tartalmaznak, mely megváltoztatja a fogzománc színét.