+36 30 485 32 51 fulop@akacia.eu

RÓLUNK

Az Annabis gyógyhatású készítményeket és kozmetikumokat gyártó vállalat Csehországban. Termékfejlesztéssel, gyártással és kereskedelemmel foglalkozunk. Több éves kutatásunk középpontjában a kender áll, melynek hatóanyagaiból állítunk elő étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat és egyéb gyógyhatású készítményeket. Termékeinket a sokéves tapasztalatra, orvosi és kozmetikai szakemberek tudására, illetve ügyfeleink széles körű igényeire alapozzuk. Vállalatunk dinamikus fejlődését a nagyfokú specializáció, a professzionalizmus és a magas szintű ügyfélközpontúság felé való elköteleződésünk tette lehetővé.

Ezzel a hozzáállással a piac fontos szereplőjévé nőttük ki magunkat. Üzleti magatartásunkhoz hozzátartozik, hogy tevékenységünk a lehető legkevésbé gyakoroljon negatív hatást a természetre. Számunkra a környezet védelmére vonatkozó jogi előírások betartása, a megelőző intézkedések végrehajtása, az energia-hatékonyság, valamint a nyersanyagok és hulladékok kezelése alapvető fontossággal bírnak.

Arthrocann Annabis
Arthrocann Annabis

Know-how

Vállalkozásunk „know-how”-ja mindenekelőtt a kender és más természetes anyagok gyógyító tulajdonságainak felhasználásán alapul. A kendernek jelentős gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő, antibakteriális és vírusellenes hatása van. A kender felhasználása nem csak súlyos megbetegedések esetén lehet hatékony, hanem elsősorban lokálisan, kenőcsök és tinktúrák formájában hozhat enyhülést és gyors javulást hétköznapi egészségügyi problémáknál. A kender különösen megállja a helyét a civilizációs megbetegedésék területén, valamint az öregedéssel összefüggő betegségeknél.
Az ipari kender minősített fajtáinak – melyeket a kozmetikai készítmények gyártásánál használunk – pszichoaktív hatása nincs. Ezen termékeink teljesen biztonságosak, így nincs ok aggodalomra a függőséget okozó hatóanyagok és azok egészségügyi következményei miatt.

Innováció és termékfejlesztés

Termékeink népszerűségének köszönhetően termékskálánkat folyamatosan bővítjük. Figyelmünket ezért elsősorban az új termékek kutatására és fejlesztésére fókuszáljuk. Sikerünk legfontosabb tényezője az innováció. Kutatásainkat tapasztalt szakértői gárda végzi, mely szorosan együttműködik számos partner céggel, kutatóintézettel, egyetemmel és főiskolával úgy a Cseh Köztársaság területén, mint külföldön is. A termékek engedélyezési és tesztelési folyamatai elismert és akkreditált laboratóriumok védnöksége alatt zajlanak.

Gyártási folyamat

A gyártás az Európai Unióban, egy ISO 9001:2008 minősítésű, hitelesített laborban történik, amely rendelkezik a gyógyszervizsgálati ellenőrző laboratórium akkreditációjával, továbbá az emberi felhasználásra szánt gyógytermékek gyártói számára nyújtott GMP (helyes termelési gyakorlat) tanúsítvánnyal. A termékek minőségének következetes ellenőrzése a gyártási gyakorlatunk alappillére. Gyártási és ellenőrzési folyamataink célja, hogy minőségében, biztonságosságában és hatékonyságában megfelelő termékeket bocsássunk a piacra. Nem csak a végtermékek, hanem a felhasznált nyersanyagok, a csomagolás, és a teljes gyártási folyamat ellenőrzésére is magas szintű figyelmet fordítunk. A gyártásban résztvevő munkatársaink rendszeres oktatásban részesülnek a higiénia, a biztonság és a gyártási folyamatok területén.

Hová tartunk

robin-kazik-c
“Küldetésünk a kenderből készült minőségi termékek piaci jelenléte, és általuk a lehető legtöbb ember életminőségének javítása.”

Robin Kazik, Ph.D. Annabis founder CEO

Értékeink

  • Az egyén és a verseny tiszteletben tartása
  • Maximális figyelem az ügyfeleink felé
  • Maximalizmus mindenben, amit teszünk

Figyelmünket mindenekelőtt az új termékek kutatásának és fejlesztésének szenteljük. Sikerünk kulcsa az innováció. Kutatásainkat tapasztalt kutató csapatra bíztuk, mely együttműködik különböző partnerekkel – kutatóintézetekkel, főiskolákkal és egyetemekkel – a Cseh Köztársaság területén és külföldön is.