Ami a szájüreg higiéniáját illeti, nagyon fontos a helyes választás. Néhány szájvíz olyan vegyszereket tartalmaz, amelyek reakcióba lépnek egyes ételekkel és színezhetik a fogakat. Szintén fontos figyelmet kell szentelni az ínyvérzésben szenvedőkre, mivel a nem megfelelő termékek a probléma súlyosbodásához vezethetnek. A fogkrémhez hasonlóan a természetes összetételű szájvíz is előnyben részesítendő. Ügyeljen arra, hogy csak a legjobbat nyújtsa a fogainak. A természetes szájvíz nem tartalmaz vegyi szulfátokat, színezékeket vagy aromákat, de az erős illóolajok, gyógynövény-kivonatok és más természetes összetevők segítségével gondoskodnak a fogairól. A szájvíz rendszeres használata megerősíti a fogak ellenálló képességét, a fogszuvasodással szemben, elpusztítja a baktériumokat és frissíti a lehelletet. Eléri azokat a rejtett zugokat is, ahova a fogkefe sosem juthat be.

Az ORCANN 100% -ban természetes, koncentrált szájvíz. 60% kender összetevőket, valamint egyéb gyógynövény-kivonatokat és olajakat tartalmaz a lehető legjobb szájhigiéniához. A szájvíz frissíti a lehelletét, és rendszeres használata esetén hatékonyan csökkenti az esetleges rossz lehelletet is. Egy flakon Orkann koncentrátumból akár 3 liter szájvíz is készíthető. A szájüregben jelentkező kisebb gyulladás (afta) esetén a koncentrált szájvíz vattacsomóval közvetlenül a problémás területen is alkalmazható.

Mit is tartalmaz ez az üvegcse?

Kendermag kivonat – „a zöld arany”, rengeteg csodálatos képességgel rendelkezik. Gyulladáscsökkentő, és támogatja a gyógyulási folyamatokat.
Zsályaolaj – esszenciális olajakat tartalmaz (tujon, cineol, kámfor, borneol, salviol). Tanninokat, szaponinokat, gyantákat, B-típusú vitaminokat, és P-vitamint is tartalmaz. A zsálya gyulladáscsökkentő hatásai miatt széles körben felhasználható. Enyhíti az ínygyulladást és fertőtlenít. Ezenkívül javítja a nehéz légzést.
Stevia kivonat – Erősíti az ínyeket és a fogzománcot, így fokozva a szuvasodás elleni védelmet. Ez a dél-amerikai növény antibakteriális és antivirális hatásokkal is rendelkezik.
Bergamott olaj – A bergamott a narancs és a citrom keresztezéséből jött létre. Fertőtlenítő és enyhe tartósítószer.
Borsmentaolaj – A mentalevél illóolajat tartalmaz, fő alkotóelemei mentol és methon. A borsmenta illóolaj fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Enyhíti a fogfájást, és nyugtató, hűtőhatással rendelkezik.

Tipp: Ne felejtse el kipróbálni a DENTACANN – 100% -ban természetes fogkrémet sem kenderkivonattal, aktív szénnel és ásványi Kalidenttel.