A víruscunami hatalmas kételyhullámai szinte az összes országot ellepték. A komor médiajelentések és a weboldalakon található bejegyzések alapján nyilvánvaló, hogy nemcsak a világ gazdasága, hanem elménk és testünk is gyógyulást és különleges bánásmódot igényel. Mindennapi pozitív gondolkodásmódunkkal tudjuk táplálni szellemi és testi egészségünket. Ezen írásunkkal iránymutatást szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy pozitív maradj nemcsak a kijárási korlátozások időszaka alatt, hanem hogy hosszú távon is megőrizd az egészségedet.

TÖLTŐDJ FEL A TERMÉSZETBEN

A kutatók azt állítják, hogy a természetben, erdőben, mezőn töltött idő pihentetőbb és serkentőbben hat a szervezetre, mint a kedvenc urbánus környezetben vagy a városban eltöltött idő. A fák közötti csendes séta egyben nagyszerű módszer a gondolatok rendszerezésére, megtisztítására és a mentális egyensúly helyreállítására. A séta után a fáradt merev végtagjaidnak megkönnyebbülést a Dolorcann bio kenderkenőcs masszázshoz + menthol hozhat. A teljes test ízületeinek masszírozásához használj Arthrocann melegítő kendergélt, amely nagyszerű segítséget nyújt a felmelegedésben ezeken az őszi napokon. A Lipsticann egy nélkülözhetetlen segédeszköz, amely a kenderolaj kivonatnak a shea vajnak és a méhviasznak köszönhetően intenzíven táplálja és hidratálja az egész család ajkait.

FÓKUSZÁLJ A POZITÍVUMOKRA

Nem számít, mennyire szörnyű egy helyzet, néhány pozitívumot mindig lehet találni benne. Sajnos nehezen vagyunk képesek észrevenni őket, mert elvakít minket a túlsúlyban lévő rossz. A gondolataink rabjai című könyvben Alex Pattakos író elmondta, hogyan sikerült biztonságba vonnia egy női sofőrt, amikor meglátta, hogy iskolai kisteherautója egy parkoló autónak ütközött. Ezekután megkísérelte megnyugtatni az elkeseredett nőt, és megkérte,hogy soroljon fel tíz pozitív dolgot ezzel a balesettel kapcsolatban. Valószínűleg azt gondolod, hogy ez őrültség, de sikerült felsorolnia azokat a pozitívumokat, amelyek között szerepelt az a tény, hogy a kisteherautó és az autó, amibe belethajtott, a baleset pillanatában üresek voltak. A kísérlet abszurdnak tűnhet, de sikerült. A sofőr eléggé megnyugodt, mosolyra fakadt, és valószínűleg megúszott egy komolyabb sokkot. Most rajtad a sor, gondolj ki tíz pozitív dologot, amit ennek a válságnak köszönhetsz. ÉS MOST TÉNYLEG KÖSZÖND MEG ŐKET

Miután felsoroltad azokat a pozitívumokat, amelyekre gondoltál, és meg is köszönted őket, most gondolj arra amid már amúgy is megvolt. Egyébként lehetne sokkal rosszabb is! Nyilván nem könnyű hálásnak lenni ezekben a kemény időkben, de arra összpontosítva, amivel rendelkezel, ahelyett, hogy a veszteségeken siránkoznál, eleve jobb helyzetből futsz neki a problémák megoldásának, mintha az önsajnálat és depresszió vezérelne.

MARDJ AKTÍV – SZERESD AZ ŐSZT – KEDVELD AZ ANNABIST!